Diçka ka ndryshuar në tiparet e Sara Hoxhës dhe ajo vendosi ta tregojë publikisht!

Views: 16

Vetëm pak orë më parë, trashëgimtarja e “Top Channel”, Sara Hoxha, vendosi të ndajë me ndjekësit në Instagram një pozë të sajën që tërhoqi goxha vëmendjen e publikut.

 

 

Ajo shfaqej e veshur me një fustan me nuancë jeshile dhe kishte mbledhur flokët bisht, mirëpo dikujt i bëri përshtypje fytyra e Sarës.

Një ndjekëse e ka “kritikuar” trashëgimtaren e “Top Channel” të ruajë origjinalitetin dhe tiparet që prindërit i kanë trashëguar, duke i sugjeruar të mos bëhet njësh me masën.

“Ishte e mrekullueshme më parë dhe je dhe tani, por ishe origjinale. Fytyra jote ka ndryshuar shumë. Kujdesi për veten brenda dhe jashtë është i rendësishëm dhe i nevojshëm. Ji krenare për format e fytyrës tënde që ke trashëguar nga prindërit e tu. Ji origjinale, jo një produkt i masës së produkteve”- i shkruan ndjekësja.

Këtij komenti Sara s’ka vonuar t’i kthejë përgjigje, duke pranuar hapur disa ndryshime që ka bërë në fytyrën e saj.

“Faleminderit, e kuptoj nga vjen. Dhe unë pata të njëjtën mënyrë të mendimit. Kam ndryshuar tërësisht trupin tim qëkur isha 18 vjeç. Ishte më delikate atëherë se sa tani. Kam trashëguar shumë gene të tjera nga prindërit e mi, dyshoj se botox-i dhe filler-i kanë aq rëndësi. Ne veshim të njëjtat këpucë, të njëjtat veshje dhe jemi në një platform plot me produkte të masës/shumicës. Pse duhet të insistoj të jem “origjinale” kur mund të kujdesem për diçka që më bën të ndihem më mirë me veten? Çdokush bën zgjedhjet individuale në jetë, e imja ndodhi të jetë pak kujdesje për lëkurën”.- ka qenë përgjigja e saj.

Më hapur s’mund të përgjigjej!

Burimi: Icon Style

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *