“Kurrë s’do të heq dorë nga lufta”! Shtëpia e Bardhë publikon deklaratën më të fundit të Trump: Do ta ndjekim këtë proces…

Views: 17

Presidenti Donald Trump ka bërë një deklaratë të fortë pak më parë, teksa numërimi i votave është drejt fundit dhe kryesues është kundërshtari i tij, Joe Biden.

Deklarata e Presidentit Trump është publikuar nga Shtëpia e Bardhë, ku ai thekson prerë se nuk do të heqë kurrë dorë nga lufta.

”Ne do ta ndjekim këtë proces përmes çdo aspekti të ligjit për të garantuar që populli amerikan të ketë besim te qeveria jonë. Unë kurrë nuk do të heq dorë nga lufta për ju dhe për vendin tonë.”

 

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *