S’ia mban xhepi! Këto janë shenjat më dorëlëshuara të horoskopit

Views: 11

Sipas astrologëve, këto dy shenja të horoskopit janë dorëlëshuara dhe shpenzojnë para sa herë u jepet mundësia!

Dashi

Dashi është një shenjë që e do aventurën dhe kur bëhet fjalë për paratë nuk njeh limite, por arrin të shpenzojë të gjitha kursimet, pa i kontrolluar. Megjithatë, nuk kalon në panik. Kur përballet me probleme financiare, e di se duhet të përveshë mëngët dhe të bëjë disa sakrifica.

Peshorja

Peshorja është një shenjë mjaft e përgjegjshme kur bëhet fjalë për paratë, për sa kohë nuk e gjen veten para një fustani apo aksesori që ka dashur gjithmonë. Në situata të tilla, nuk mendon dy herë për shpenzimet, por i harxhon pa problem, pa menduar për faktin se kjo gjë mund ta lërë trokë.

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *