Mbani lotët nesër kur të shikoni “Lule të Vetmuara”, Kemal kap Defnen dhe do ta… po a e shpëton njeri?

Views: 27

Kemal vazhdon ta përndjekë Ejlylin. Ajo ngec brenda një taksie me të.

Lule të vetmuara/ Kemal nuk i ndahet Ejlylit por Songyl e shpëton ...

 

Shoqet i vijnë në ndihmë Ejlylit dhe e shpët ojnë nga Kemali. Vajzat rrahin Kemalin me shkop gome. Nazanit dhe Defnes i ndodh një e papritur gjatë arratisjes së tyre.

 

Kemal hakmerret, Ejlyl mendon se Serkan ka vdekur, nesër në “Lule ...

Policia me ndihmën e vajzave arrin të gjejë Nazanin dhe Defnen.

Kemal denoncon në polici vajzat e jetimores pasi ato e rrahën. Defnen e shoqërojnë në komisariat. Nazan kupton që ka qenë Kemal ai i cili ka treguar vendin e tyre.

Kemal rikthehet, jeta e Ejlylit në rrezik, ja ç'do ndiqni këtë ...

Comments: 0

Your email address will not be published. Required fields are marked with *